Grillatut kesäkurpitsarullat fetatäytteellä

Grillatut kesäkurpitsarullat fetatäytteellä

Kun seuraavan kerran laitat grillin kuumenemaan niin suosittelen valmistamaan näitä kesäkurpitsarullia. Sopivat mainiosti lisäkkeeksi muille grilliruuille tai vaikkapa alkupalaksi. Erinomaisia tapaslautaselle oliivien, paahdetun leivän ja hummuksen kera.


Grillatut kesäkurpitsarullat fetatäytteellä
Grillatut kesäkurpitsarullat fetatäytteellä

Laita näitäkin paprikoita mukaan grillaantumaan:

Grillatut-minipaprikat

Grillijuusto-kasvisvartaat-basilikaoljylla
Kasvisvartaat-jugurttikastikkeella

Grillatut Kesäkurpitsarullat fetatäytteellä

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
10

30

minutes
Cooking time

5

minutes

Ainekset:

  • 3-4 kesäkurpitsaa

  • 200 g helposti murenevaa fetaa (esim. Arla Apetina 8%)

  • 1 rkl sitruunamehua

  • suolaa ja mustapippuria

  • 1 punainen chili

  • 1/3 ruukkua tuoretta minttua tai oman maun mukaan

  • rucolaa

  • Lisäkkeeksi
  • paahdettua leipää ja hummusta

Valmistus ohjeet:

  • Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi, pitkittäin. Voitele viipaleet oliiviöljyllä ja laita grilliin hetkeksi paistumaan. Anna hiukan jäähtyä ennen täyttämistä.
  • Yhdistä feta, minttu ja chili ja sitruunamehu sauvasekottimella tai pienessä blenderissä. Sekoita, kunnes kaikki on sekoittunut. Levitä fetaseos grillattujen kesäkurpitsaviipaleiden päälle, sen jälkeen pala tuoretta rucolaa ja kääri.
  • Tarjoile muiden grilliherkkujen lisäkkeenä tai muiden Välimeren herkkujen, kuten oliivien ja hummuksen kanssa paksujen grillileipäviipaleiden kanssa.

Voisit pitää näistäkin resepteistä

2 x Granolajauhe

2 x Granolajauhe

Granolajauhe on sekoitus kaurahiutaleita, siemeniä, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Jauheen valmistus on todella helppoa,…

Katso ohje
Papu-herkkusienimunakas

Papu-herkkusienimunakas

Arvatkaa kuinka monta kertaa olen viikonloppuisin tehnyt tätä Papu-herkkusienimunakasta – Monta. Munakkaaseen laitetaan mustapapuja,…

Katso ohje