Jogurtti-ruisrieskat on todella helppo valmistaa. Kaikki aineet sekoitetaan sekaisin, annetaan levätä 20 minuuttia ja nostellaan taikinasta keot pelllin päälle ja sitten uuniin. Tämä helpompaa ei leivän teko voisi olla.
Tämä ruisrieska ohje on otettu K-ruoka sivustolta.
Helpot jogurtti-ruisrieskat
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Suolainen leivontaServings
6-7
servingsPrep time
30
minutesCooking time
15
minutesAinekset:
2 dl kreikkalaista jogurttia
1 rkl öljyä
2 dl ruisjauhoja
1/2 tl suolaa
1-1,5 tl hunajaa
0,5 tl ruokasoodaa
Valmistus ohjeet:
- Sekoita jogurtin joukkoon öljy. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne jogurtin joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Peitä kulho kelmulla ja jätä huoneenlämpöön noin 20 minuutiksi.
- Nostele taikinasta 6-7 kekoa leivinpaperin päälle pellille. Taputtele jauhotetuilla käsillä tasaisiksi rieskoiksi. Tee haarukalla reikiä rieskoihin. Paista 225-asteessa noin 15 minuuttia.