Puolikkaasta tuoreesta ananaksesta voit valmistaa herkullisen terveellisemmän jälkiruoan. Tässä on yksi yksinkertainen resepti, jota kannattaa kokeilla. Resepti ei helpompi voisi olla. Ananasviipaleet sivellään hunajalla ja kanelilla. Grillataan ja nautitaan jäätelön kera.
Kesän parasta antia, herkullista grillattua ananasta jäätelön kera – tämä jälkkäri vie sinut suoraan trooppiselle lomalle.
Kesän herkullisin grillijälkkäri: Grillattu ananas jäätelön kera
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Makean nälkäänDifficulty: HelppoServings
3
servingsPrep time
5
minutesCooking time
8
minutesAinekset:
1/2 – 1/3 osa tuore ananas
1 rkl hunajaa
½ tl kanelia
Tuoreita mintunlehtiä (koristeeksi)
- Lisäksi
vaniljajäätelöä
(tuoreita marjoja)
Valmistus ohjeet:
- Leikkaa ananas pitkittäin viipaleiksi.
- Sekoita hunaja ja kaneli pienessä kulhossa sekaisin. Sivele hunaja-kaneliseosta ananaksen viipaleiden pintaan. Huom! Voit laittaa muutamaksi sekunniksi seoksen mikroon, että on helpompi sivellä.
- Kuumenna grilli tai grillipannu keskilämmölle ja grillaa ananaksen viipaleita noin 3-4 minuuttia molemmin puolin, kunnes ne saavat kauniin karamellisoidun värin.
- Siirrä grillatut ananaksen viipaleet tarjoilulautasille. Koristele tuoreilla mintunlehdillä.
Tarjoile esimerkiksi vaniljajäätelön tai kreemin kanssa.