Helpot papu-tortillarullat

Helpot papu-tortillarullat

Haluatteko jotain superhelppoa, mutta samalla äärettömän maukasta? No, silloin nämä helpot paputortillarullat ovat juuri sitä, mitä tarvitset. Nämä rullat ovat niin hyviä, että ne voivat nousta kertaheitolla arki-illan pelastajaksi! Valmistaminen on superhelppoa, ja voit valmistaa ne joko airfryerissa tai uunissa, kumpi vain on sinulle kätevämpi.

Aloitetaan kuutioiduista sipuleista ja paprikasta, jotka saavat seurakseen mustapapuja ja mausteita. Sekoitus muhii hetken pannulla, kunnes pavut ovat sopivan pehmeitä ja mausteet imeytyneet kauniisti. Sitten vain täytettä tortilloille, juustoraastetta päälle ja rullalle ne. Lopputulos? Rapeat, kultaiset tortillarullat, jotka ovat täynnä makua.

Tarjoile nämä herkut guacamolen tai salsan kanssa.

  1. Valmistele pavut ja kasvikset: Valuta ja huuhtele mustapavut. Kuutioi sipuli ja paprika.
  2. Kypsennä kasvikset: Lämmitä paistinpannu ja lisää öljy sekä kuutioitu sipuli ja paprika. Kypsennä noin 5 minuuttia, kunnes sipuli on läpikuultava.
  3. Lisää pavut ja mausteet: Lisää mustapavut ja kasvisliemi pannulle. Mausta valkosipulijauheella, suolalla ja pippurilla. Kypsennä 5-10 minuuttia, kunnes pavut ovat kuumia ja pehmeitä. Muussaa seos haarukalla. Siirrä seos sivuun.
  4. Lämmitä tortillat: Lämmitä tortillat mikrossa muutaman sekunnin ajan niin, etteivät ne repeä.
  5. Täytä ja rullaa tortillat: Täytä jokainen tortilla reilulla lusikallisella papuseosta, ripottele päälle juustoraastetta ja rullaa tiukasti.
  6. Paista Airfryerissa: Jos käytät airfryeriä, suihkuta fryerin koriin öljyä ja aseta tortillarullat koriin. Suihkuta halutessasi hieman öljyä tortillarullien päälle. Paista 180 asteessa noin 10 minuuttia.
  7. Paista uunissa: Jos käytät uunia, esilämmitä se 200 °C:een. Aseta tortillarullat uunipellille ja sivele ne kevyesti öljyllä, jos haluat. Paista 16-20 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
  8. Tarjoilu: Tarjoile guacamolen tai salsan kanssa.
Helpot kasvis-juustotortillarullat_2