Tervetuloa!

Maukasta – värikästä – kevyempää! 

Aloitin Hyvää Huomenta -blogin, koska kaipasin itse paikkaa, josta löytyisi kevyempiä ja terveellisempiä reseptejä, joita jaksaa tehdä ja ennen kaikkea syödä – joka päivä. Ei mitään ihmedieettejä tai liian monimutkaisia reseptejä, vaan sellaisia, jotka sopii oikeasti arkeen.

Uskon siihen, että hyvällä ruoalla on iso vaikutus oloon ja fiilikseen, mutta sen ei tarvitse olla ryppyotsaista. Mun resepteissä on rento meininki, eikä ruoanlaiton tarvitse olla vakavaa!

Täältä löydät:
✅ Yli 500 reseptiä – kevyempiä mutta täynnä makua
✅ Paljon kasviksia ja hyviä proteiininlähteitä
✅ Helppoja arkiruokia pienellä twistillä
✅Käytännön vinkkejä ja ideoita, joilla keittiöstä tulee sun lempipaikka

Jos etsit inspiraatiota kevyempään ruokaan ja haluat tehdä arjesta vähän herkullisempaa, niin oot just oikeassa paikassa! Tervetuloa mukaan mun keittiöön!

Olisi ihana saada sut mukaan seuraamaan!

Mun tarina

Moi, mä oon Sonja – kahvia, aamuja ja ruokaa rakastava kotikokki!

Asun Helsingissä mieheni ja kissani kanssa, ja mun päivät kuluvat markkinoinnin ja hyvinvoinnin parissa. Tämä blogi on kuitenkin mun oma paikka luovuudelle ja intohimolle – ruoalle.

Rakastan aamuja. Herään vaikka neljältä, jotta ehdin syödä aamupalani rauhassa (ja juoda kahvia, tottakai). Aamut on mun päivän paras hetki: rauhallinen hetki ennen kuin maailma herää. Sali kuuluu myös mun aamuihin, mutta keittiössä on se paikka, missä viihdyn parhaiten.

Oon aina ollut sellainen ikuinen diettaaja. Kokeilin kaikenlaisia ruokavalioita ja päädyin syömään niitä samoja kana-riisi-lautasia – ne oli terveellisiä, mutta niistä puuttui ilo, maku ja fiilis. Mä halusin syödä kevyemmin, mutta en ollut valmis tinkimään hyvästä ruuasta tai sen tuomasta nautinnosta.

Mun keittiössä terveellinen ruoka ei tarkoita tylsyyttä. Päinvastoin – se tarkoittaa väriä, makua ja pientä twistiä, joka tekee ruoasta aidosti nautinnollista. Mä rakastan kokeilla ja kehittää reseptejä, jotka on kevyempiä, mutta silti täynnä makua.

Ja mitä löytyy aina mun jääkaapista? Pinaattia ja paljon erilaisia kasviksia. Käytän hunajaa melkein kaikkeen, ja ruisleipä on sellainen asia, jota ilman en osaisi elää. Mun luottoraaka-aineet on aika simppeleitä: peruna, kananmunat ja kasvikset. Ehkä ei kaikkein trendikkäimmät, mutta niistä syntyy parhaat ateriat.

Yhteistyöt

Hei! Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Ihana kuulla! Rakastan luoda uutta ja tehdä töitä brändien kanssa, jotka inspiroivat.

Blogiani ja someani seuraa viikoittain tuhansia ihmisiä, ja kuukausittain blogissa vierailee lähes 50 000 kävijää. Olen kehittänyt reseptejä, testannut tuotteita ja tehnyt monenlaisia yhteistyökuvioita – jopa lehdissä on näkynyt jälkeni.

Jos sulla on idea tai projekti, joka kaipaa luovaa otetta ja näkyvyyttä, laita viestiä. Odotan innolla, mitä voisimme tehdä yhdessä!

Yhteistyökumppaneita mm. nämä tahot :
Heirol | Juustoportti | Valo24 | Fazer | Puhdas+ | DeCecco | Naapurin maalaiskana| Perheleipurit Salonen | Nordiq Nutrition | Paulúns | HK | Fastandgreen | Maggi | Saga leivinpaperi | Rajamäki| Patros | Rummo pasta | Frankful | Sigg Finland | Kariniemen | Kinnusenmylly | SantaMaria | Valio | Robert Berries | Puhdas+ | KoRoshop | goldandgreenfoods | Elixioil |

Ota yhteyttä:

Lähetän mielelläni mediakorttini.
sonja@hyvaahuomenta.fi

Terveisin Sonja

Ota yhteyttä!

Ei muuta kuin napin painallus ja ollaan yhteydessä myös somessa!