Näin teet helpot ja kevyet donitsit airfryerillä

Tässä tulee ohje, jolla teet helpot ja kevyet donitsit helposti airfryerillä. Tämä resepti on oiva esimerkki siitä, miten voit valmistaa suussa  herkkuja hieman terveellisemmin. 

Nämä donitsit ovat nopeita valmistaa, kevyempiä kuin perinteiset donitsit ja maistuvat herkullisilta. Ne sopivat täydellisesti esim  kahvin kanssa nautittaviksi tai milloin vain, kun kaipaat jotain makeaa mutta et halua syödä sokeripommia.

Aloita yhdistämällä kulhossa vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää mukaan jogurtti ja sekoita ensin lastalla. Kun ainekset alkavat yhdistyä, öljyä kätesi runsaasti kookosöljyllä ja vaivaa taikina kimmoisaksi palloksi. Jaa taikina kahdeksaan osaan, öljyä kätesi uudelleen, ja muotoile kustakin palasta donitsi painamalla peukalolla reikä keskelle.

Kun donitsit ovat valmiita, öljyä airfryerin kori kevyesti ja asettele donitsit koriin niin, etteivät ne kosketa toisiaan. Suihkuta donitseille hieman öljyä, jotta saat niihin kauniin kullanruskean pinnan. Paista airfryerissä 180 asteessa noin 8-9 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniisti pöhöttyneet ja kullanruskeita.

Sillä välin yhdistä kulhossa sokeri ja kaneli. Kun donitsit ovat valmiita, sivele ne lämpiminä sulatetulla voilla ja kieritä ne sitten kaneli-sokeriseoksessa.