Tortilla Quiche Airfryerissä – Helppoa ja Herkullista

Tortilla quiche airfryerissä – Helppoa ja herkullista

Oletko koskaan kokeillut valmistaa quichea airfryerissä? Sattumalta törmäsin verkon syövereissä ohjeisiin, joissa quiche syntyy kätevästi tortilloista – ja innostuin kokeilemaan heti! Tässä on tulos: nämä quichet ovat aivan loistavia, sillä niiden valmistuksessa et voi epäonnistua, ja lisäksi voit heittää sekaan mitä tahansa proteiineja ja kasviksia, joita kaapistasi löytyy. Tässä teille siis oma versioni – kokeilkaa ja ihastukaa!

Vinkit: 
 

Proteiinivaihtoehdot:

  • Voit korvata kanan esimerkiksi savulohella, tofulla, kinkulla, pekonilla tai muulla kasvisproteiinilla. Valitse mieleisesi proteiini annoksen pohjaksi.

Kasvikset:

  • Sienet, kevätsipuli ja kirsikkotomaatit ovat mainioita lisäyksiä. Ne tuovat raikkautta ja väriä quicheen.

Juustovaihtoehdot:

  • Perinteisen juustoraasteen sijaan voit käyttää fetaa tai raejuustoa tuomaan vaihtelua makuun ja rakenteeseen.

Valmistus: 

  1. Paista valitsemasi proteiini pannulla  kunnes se on kypsää.
  2. Painele tortillakuoret airfryerin kestävään vuokaan. 
  3. Lisää paistetut proteiinit ja muut valitsemasi täytteet tortillapohjalle.
  4. Vatkaa munat, juustoraaste (tai vaihtoehtoinen juusto), suola ja maito tai kerma keskenään. Kaada  seos tasaisesti täytteiden päälle.
  5. Paista airfryerissä 150 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes munamaitoseos on hyytynyt ja pinta on kauniin kullanruskea. Tarkkaile lämpötilaa ja quichen kypsyyttä paiston aikana. Paistoaika ja lämpötila vaihtelee airfryerin mukaan.

Muista, että proteiinien ja kasvisten esikypsennys pannulla on tärkeää, koska ne voivat vapauttaa nestettä, joka vaikuttaa quichen rakenteeseen. Näin varmistat, että lopputulos on mehevä ja maukas.

Tortilla Quiche Airfryerissä – Helppoa ja Herkullista