Herkullinen kanapekoni-perunapyttipannu_1

Herkullinen kanapekoni-perunapyttipannu

Kulhoruoka, joka sopii niin brunssille kuin lounaaksikin! Tämä ”vähän parempi spyttis” ei jätä ketään nälkäiseksi. Reseptissä yhdistyvät maustetut ja paahdetut perunakuutiot, sulatettu juusto, täydellisesti paistetut munat ja kermaisen pehmeä avokado. Lisäksi Poutun nopea kana-pekonirouhe (tai vastaava ) tuo annokseen sopivasti suutuntumaa ja makua. Viimeistelyyn vielä hieman tulista kastiketta. 

Herkullinen kanapekoni-perunapyttipannu_2

Vinkki: Katso valmistus video youtubesta

1. Aseta maustetut (loraus öljyä, suolaa, pippuria ja apprikamaustetta) perunakuutiot pannulle, airfryeriin tai uunipellille. Paista noin 20 minuuttia tai kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

2. Lisää silputtua sipulia ja ripottele juustoraaste perunoiden päälle. Peitä pannu kannella, jotta juusto sulaa tasaisesti.

3. Paista kana-pekonirouhe rapeaksi. Paista munat haluamallasi tavalla tai valmista kokkeli.

4. Kokoa annokset: Jaa juustoiset perunat kulhoihin. Lisää päälle munat, viipaloitu avokado ja paistettu kana-pekonirouhe. Koristele kevätsipulilla ja viimeistele ruokalaji muutamalla tipalla tulista kastiketta. Nauti!