Oletko joskus valmistanut uunifetapastaa tai ainakin kuullut siitä? Tämä Airfryer-versio on näppärä ja nopea tapa tuoda sama herkullinen maku arjen keskelle, mutta kevyempänä versiona! Vaikka monissa ohjeissa öljyä käytetään reilusti, minä päätin pitää määrän hyvin rajallisena – ja maku on silti kohdillaan. Tämä feta-pinaattipasta syntyy airfryerissa käden käänteessä, ja se sopii täydellisesti kiireisiin päiviin, kun haluat jotain maukasta ilman suurta vaivannäköä.
Kokeile ja ihastu – helppoa, herkullista ja hieman kevyempää!
VINKKI: Katso video täältä: Feta-pinaattipasta airfryerissa
1. Valmistele Airfryer: Laita feta airfryerin vuokaan. Lisää kirsikkatomaatit, hienonnettu valkosipuli ja puolet babypinaatista fetan ympärille. Valuta päälle oliiviöljy ja hunaja. Ripottele sekaan timjami, chilihiutaleet (jos haluat hieman tulisuutta), suolaa ja pippuria.
2. Kypsennys: Kypsennä airfryerissa 180°C:ssa noin 10-12 minuuttia, kunnes feta pehmenee ja tomaatit alkavat halkeilla. Pinaatti kuihtuu tässä vaiheessa kauniisti. Lisää loput pinaatista kypsennyksen puolivälissä. Jos haluat fetan pinnalle paahtuneen värin, voit nostaa airfryerin lämpötilaa loppuvaiheessa.
3. Keitä pasta: Keitä pasta suolatussa vedessä al denteksi sillä aikaa, kun feta ja vihannekset kypsyvät airfryerissa.
4. Yhdistä: Kun pasta on kypsää, kaada pasta vuokaan feta-tomaatti- pinaatti seoksen joukkoon. Sekoita hyvin, jotta feta “sulaa” ja muodostaa kastikkeen pastan ympärille.
5. Viimeistely:Ripottele päälle paahdettuja pinjansiemeniä ja tarjoile heti.
Jos kaipaat uusia terveellisiä reseptejä suoraan sähköpostiisi, olet oikeassa paikassa. Luvassa on satunnaista postia,
mutta lupaan, että ei mitään tulvaa – vain parhaat palat, silloin tällöin.
© 2024 Hyvaa huomenta All rights Reserved. Design by Sonja