Ootteko kokeilleet banaanin grillausta vohveliraudalla? Se on ihan superherkullista! Mä tein näin: Laitoin pienen nokareen voita kuumalle vohveliraudalle, sitten banaani sinne ja annoin sen pehmentyä hiukan. Kun banaani oli sopivan pehmeä, painoin yläkannen kiinni ja puristin kevyesti. Lopuksi yhdistin marjat ja hunajan jogurttiin, ja päälle lisäsin grillatun banaanin ja granolaa. Tää on ihan mielettömän hyvää – suosittelen kokeilemaan!
Tämä resepti on loistava tapa käyttää vohvelirautaa hieman eri tavalla ja luoda herkullinen ja terveellinen jälkiruoka tai välipala!
VINKKI: Katso valmistus video täältä: Banskuvideo
VINKKI: Katso valmistus video täältä: Banskuvideo
1. Esilämmitä vohvelirauta.
2. Paista banaani: Laita nokare voita kuumalle vohveliraudalle ja anna sen sulaa. Aseta banaani vohvelirautaan, sulje kansi. Hetken kuluttua kun banaani on lämmennyt ja pehmennyt paina kevyesti kantta ja jatka paistamista kunnes banaani saa kullanruskean värin.
4. Sekoita kreikkalainen jogurtti ja hunaja keskenään. Lisää joukkoon tuoreita marjoja ja sekoita varovasti.
5. Lusikoi jogurtti-marjaseos annoskulhoon. Aseta grillattu banaani jogurtin päälle ja ripottele pinnalle granolaa.
Jos kaipaat uusia terveellisiä reseptejä suoraan sähköpostiisi, olet oikeassa paikassa. Luvassa on satunnaista postia,
mutta lupaan, että ei mitään tulvaa – vain parhaat palat, silloin tällöin.
© 2024 Hyvaa huomenta All rights Reserved. Design by Sonja