Oletko jo kokeillut raejuusto-flatbreadia? Tämä somessa pyörivä trendi on superhelppo ja valmistuu muutamasta perusraaka-aineesta: raejuustosta, kananmunista ja ripauksesta mausteita. Paiston jälkeen tästä tulee kevyt ja proteiinipitoinen leipä, joka on täydellinen pohja erilaisille täytteille. Lisää vain täytteet, kääri rullalle ja nauti – täydellinen välipala tai kevyt lounas!n!
Tässä kolme + 1 herkullista täytevaihtoehtoa, joilla voit tuunata raejuusto-flatbreadin juuri oman makusi mukaan.
1. Soseuta raejuusto, kananmunat ja mausteet sileäksi sauvasekoittimella tai blenderissä.
2. Kaada seos leivinpaperin päälle pellille ja levitä se ohueksi kerroksesi.
3. Paista 200 asteisessa uunissa n. 20-30 min.
4. Jäähdytä, täytä ja kääräise rullalle. Leikkaa kahtia niin on helpompi syödä.
Tässä kolme (ja yks extra) herkullista täytevaihtoehtoa, joilla voit tuunata raejuusto-flatbreadin, jos et keksi millä sen täyttäisit.
1. Vihreä kasvistäyte:
2. Kana-caesar:
3. Välimerellinen täyte:
4. Kalkkuna-tuorejuusto:
Jos kaipaat uusia terveellisiä reseptejä suoraan sähköpostiisi, olet oikeassa paikassa. Luvassa on satunnaista postia,
mutta lupaan, että ei mitään tulvaa – vain parhaat palat, silloin tällöin.
© 2024 Hyvaa huomenta All rights Reserved. Design by Sonja