Tänään sain vihdoin aikaiseksi tehdä omena-kaurapaistosta ensimmäistä kertaa tänä syksynä – tai pitäisikö sanoa omenagranolaa, koska se toimii täydellisesti myös jogurtin kanssa aamiaisena tai välipalana. Kotimaiset omenat ovat nyt parhaimmillaan, joten tää herkku on must tähän aikaan vuodesta. Kahvin kanssa me herkuteltiin omena-kaurapaistosta ja vaniljajäätelöä, ja huomenna se menee jogurtin kaverina. Täydellinen kombo! Tämä versio on vähän kevyempi, sillä siinä on vähemmän rasvaa ja sokeria.
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
2. Poista siemenkodat, kuutio omenat pieniksi kuutioiksi.
3. Sekoita omenat mausteiden ja sokerin kanssa. Levitä ne uunivuokaan.
4. Sekoita päällisen aineet ja levitä seos omenakuutioiden päälle.
5. Paista n. 40–45 minuuttia. Kunnes omenat ovat pehmeät ja päällinen kullanruskea. Anna paistoksen jäähtyä hieman ennen tarjoilua.
Jos kaipaat uusia terveellisiä reseptejä suoraan sähköpostiisi, olet oikeassa paikassa. Luvassa on satunnaista postia,
mutta lupaan, että ei mitään tulvaa – vain parhaat palat, silloin tällöin.
© 2024 Hyvaa huomenta All rights Reserved. Design by Sonja