Juustokolmiot tonnikalatäytteellä – helppo ja herkullinen pikkusuolainen! Uuni hoitaa homman, ja lopputulos on täydellinen niin arkeen kuin herkutteluun.
Jos välttelet hiilareita niin näitä sun täytyy tehdä.
Katso linkin takaa video – näet, miten tämä tehdään!
➡️ Juustotaskut tonnikalalla
• 6 paksua siivua juustoa
• 1 prk tonnikalaa vedessä
• 3 rkl ranskankermaa
• 3 rkl silputtua purjoa, punasipulia, ruohosipulia tai kevätsipulia
• 1/2 paprika
• suolaa ja (sitruuna)pippuria
• (cayennepippuria)
Katso IG linkin takaa video – näet, miten tämä tehdään!
➡️ Juustotaskut kasviksilla ja tonnikalalla
• Kuumenna uuni 200° C: seen.
• Levitä juustot leivinpaperin päälle pellille, niin etteivät ne kosketa toisiaan.
• Sekoita kulhossa valutettu tonnikala, ranskankerma, sipulit, paprika ja mausteet.
• Laita juustosiivut uuniin 2–3 minuutin ajaksi, niin että ne ovat hiukan sulaneet. Ota siivut pois uunista, jäähdytä pikku hetki, niin että pystyt taittelemaan niitä. Lisää 2 rkl täytettä jokaisen siivun toiseen laitaan. Taita kulmasta kulmaan ja paina reunat kiinni. Laita takaisin uuniin ja anna olla n. 8–10 min, kunnes juustokolmiot ovat saaneet kauniin värin.