Herkulliset vanilja-raejuustopannarit

Herkulliset vanilja-raejuustopannarit

Raejuusto on kyllä yksi niistä raaka-aineista, joka ei petä koskaan! Se sopii salaatteihin, uuniruokiin ja nyt – pannukakkuihin! Näissä vanilja-raejuustopannareissa yhdistyy täydellisesti pehmeys, maku ja proteiinipitoinen hyvä olo. Ja hei, plussana vielä se, että raejuusto on luonnostaan vähärasvainen, joten näitä voi syödä hyvällä omallatunnolla.

Nämä pannarit ovat todella helppoja tehdä, ja blenderillä homma hoituu käden käänteessä. Lopputulos on ihanan kuohkea ja vaniljainen.Ne ovat täydellisiä aamupalalle, brunssille tai vaikka välipalaksi – ja ne maistuvat taatusti niin lapsille kuin aikuisillekin.

 

Herkulliset ja helpot vanilja-raejuustopannarit

Pino kauniita, kuohkeita pannareita, jotka suorastaan kutsuvat päälleen jotain herkullista. Kokeile vaikkapa tuoreita marjoja, hunajaa tai kreikkalaista jogurttia – tai syö ihan sellaisenaan, koska miksi ei! Nää pannarit ovat mun uusi lemppari, ja veikkaan, että ne löytävät tiensä sun aamiaispöytään uudestaan ja uudestaan.

Jos kaupaat lisää pannari reseptejä niin kokeile myös näitä reseptejä:  

Juustokakkupannarit, Sitruuna-ricottapannukakut, Mustikka-proteiinipannukakut, Mantelihunajaohukaiset, Parhaat-proteiiniletut

  • 200 g Keso vaniljanmakuista raejuustoa
  • 2 isoa kananmunaa
  • 3 rkl sokeria (tai vähemmän, jos haluat vähentää makeutta)
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1/4 tl suolaa
  1. Heitä blenderiin vaniljaraejuusto ja kananmunat, ja surauta tasaiseksi ja kuohkeaksi taikinaksi.

  2. Lisää joukkoon sokeri, leivinjauhe, vehnäjauhot ja suola. Sekoita uudelleen, kunnes taikina on sileä.

  3. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja lusikoi pannulle noin 1/4 dl taikinaa per pannari. Peitä pannu kannella ja paista noin 2–3 minuuttia per puoli, kunnes pannarit ovat kullanruskeita ja kypsiä.

  4. Toista, kunnes kaikki taikina on käytetty.