Airfryerin avulla voi valmistaa vaikka mitä, kuten nämä herkulliset Banaani granolamurot , jotka ovat todellinen aamupalahitti. ?
Valmistus on superhelppoa: vain sekoitat ainekset, laitat ne airfryeriin ja annat laitteen hoitaa loput. Ja mikä parasta, voit säätää rapeuden juuri sellaiseksi kuin itse haluat.
Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.
Tässä kuvassa on yksi loistava tarjoiluehdotus: kerros pehmeää jogurttia, makeita kirsikoita ja päällä näitä rapsakoita muroja. ? Yksinkertaista, mutta niin täydellistä.
Airfryer on todellakin osoittautunut korvaamattomaksi keittiökumppaniksi.
Tässä reseptissä yhdistyvät rapeat kaurahiutaleet, makeat banaanit, rouskuvat pähkinät ja airfryerin helppous.
Jos etsit lisää granola ohjeita, kurkkaa nämäkin reseptit:
Banaani granolamurot Airfryerissa
Suklaa-pahkina-granola
Appelsiinilla-maustettu-granola
Banaanigranola
Itsetehty-granola
omenagranola
2-x-granolajauhe
Porkkanagranola
Tämä herkullinen resepti on valmistettu Cosorin Airfryerilla – luotettavalla ja monipuolisella keittiökumppanillani. Jos haluat kokeilla reseptiä itse, suosittelen käyttämään Cosorin Airfryeria parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Ja mikä parasta, saat vielä 15 % alennusta tilauksestasi käyttämällä koodia avokadoa15 Cosorin verkkosivuilla.
Banaani granolamurot Airfryerissa
Recipe by Avokadoa ja SitruunaaCourse: Herätys, Väli- ja iltapalatDifficulty: Helppo10
minutes15
minutesAinekset:
2 kypsää banaania
2 dl kaurahiutaleita
1 dl pähkinöitä (esim. mantelit, pähkinät, saksanpähkinät)
1 rkl kookosöljyä
1 tl kanelia
Ripaus suolaa
(1-2 rkl hunajaa/vaahterasiirappia)
Valmistus ohjeet:
- Muussaa banaanit. Leikkaa karkeasti pähkinät.
- Sekoita muussatut banaanit, kaurahiutaleet, hienonnetut pähkinät, kookosöljy, kaneli ja ripaus suolaa kulhossa.
- Laita leivinpaperi airfryerin korin pohjalle. Tee taikinasta pieniä palloja tai klönttejä ja levitä ne airfryeriinä. Kypsennä granolaklönttejä 140-150 asteessa noin 15-20 minuutin ajan. Aika ja kesto riippuu paljon airfryerista. Tarkkaile granolaa sen paistumisen aikana, jotta se ei pala. Ravista klönttejä paistamisen puolivälissä. Jatka kypsentämistä, kunnes granola on rapeaa ja saanut hiukan väriä. Kun granola on valmis, anna sen jäähtyä. Jäähtyminen on tärkeää, koska granola muuttuu jäähtyessään vielä rapeammaksi.
- Tarjoile sellaisenaan tai jogurtin, maidon tai esim jäätelön kanssa. Nauti!