Herkullisia naanleipiä, joiden täytteenä lähi-idän keittiön makuja. Naanleipien päälle on kasattu Shawarma-tyyliin maustettuja kanavartaita, hummusta, salaattia, parikaa ja sipulia. Helppoa kesäruokaa ja niin herkullista.
Naanleipä grillatulla kanalla ja kasviksilla
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: HelppoServings
4
servingsPrep time
10
minutesCooking time
40
minutesAinekset:
Naanleipiä
ohje löytyy täältä:
https://hyvaahuomenta.fi/naanleipa-grillissa/1 pkt Kanavarras Shawarma Style (Naapurin Maalaiskana)
2 punasipulia
2 punaista paprikaa
suolaa ja mustapippuria
Hummusta (esim. Baba Green Hummus)
kirsikkatomaatteja
oliiiviöljyä
sekasalaattia
silputtua ruohosipulia tai lehtipersiljaa koristeluun
Valmistus ohjeet:
- Tee naanleivät ohjeiden mukaisesti tai käytä valmiita.
- Grillaa kanavartaat paketin ohjeiden mukaisesti.
- Leikkaa paprikat ja sipulit melko isoiksi paloiksi. Ripottele suolaa, pippuria ja oliiviöljyä vihannesten päälle.
- Laita paprikat ja sipulit paistokorissa tai foliovuuaassa grilliin hetkeksi paistumaan, kunnes ne ovat saaneet kauniin paahtuneen värin. Voit grillata hetken myös kirsikkatomaatteja.
- Levitä naanleivän päälle ensin hummusta. Laita salaattia, sitten leikattuja kanaviipaleita ja lopuksi vihannekset päällimmäiseksi. Koristele ruohosipulilla tai persiljalla.