Tää maapähkinä-nuudelikeitto on sellainen kulhoruoka, joka tekee arjesta vähän paremman. Täyteläinen, sopivasti potkua ja lempeää makeutta, ja kaiken kruunaa raikas lime ja kevätsipuli. Mä tykkään tästä just siksi, että makumaailma on vähän erilainen kuin perinteisissä keitoissa, mutta silti helppo tehdä. Kookosmaito, maapähkinävoi, kanafondi ja chilinen valkosipuli tuo syvyyttä – ja nuudelit tekee tästä sellaisen, että maha kiittää.
Keittoon sopii loistavasti myös broileri. Paista broilerinpalat erikseen, mausta suolalla, pippurilla ja currylla ja lisää lopuksi keittoon.
Lisäksi:
Vinkki: Keittoon sopii loistavasti myös broileri. Paista broilerinpalat erikseen, mausta suolalla, pippurilla ja currylla ja lisää lopuksi keittoon.
Seuraa somessa!