Raejuusto on kyllä yksi niistä raaka-aineista, joka ei petä koskaan! Se sopii salaatteihin, uuniruokiin ja nyt – pannukakkuihin! Näissä vanilja-raejuustopannareissa yhdistyy täydellisesti pehmeys, maku ja proteiinipitoinen hyvä olo. Ja hei, plussana vielä se, että raejuusto on luonnostaan vähärasvainen, joten näitä voi syödä hyvällä omallatunnolla.
Nämä pannarit ovat todella helppoja tehdä, ja blenderillä homma hoituu käden käänteessä. Lopputulos on ihanan kuohkea ja vaniljainen.Ne ovat täydellisiä aamupalalle, brunssille tai vaikka välipalaksi – ja ne maistuvat taatusti niin lapsille kuin aikuisillekin.
Pino kauniita, kuohkeita pannareita, jotka suorastaan kutsuvat päälleen jotain herkullista. Kokeile vaikkapa tuoreita marjoja, hunajaa tai kreikkalaista jogurttia – tai syö ihan sellaisenaan, koska miksi ei! Nää pannarit ovat mun uusi lemppari, ja veikkaan, että ne löytävät tiensä sun aamiaispöytään uudestaan ja uudestaan.
Jos kaupaat lisää pannari reseptejä niin kokeile myös näitä reseptejä:
Juustokakkupannarit, Sitruuna-ricottapannukakut, Mustikka-proteiinipannukakut, Mantelihunajaohukaiset, Parhaat-proteiiniletut
Onko arkiruokaideat vähissä? Jos kaipaat uusia, terveellisiä ja herkullisia reseptejä suoraan sähköpostiisi, olet oikeassa paikassa. Luvassa on satunnaista postia – vain parhaat palat silloin tällöin, ilman sähköpostitulvaa
© 2024 Hyvaa huomenta All rights Reserved. Design by Sonja