Hunajaiset uuniluumut jogurtilla_2

Hunajaiset uuniluumut jogurtilla

 

Tässä on resepti, joka vie kielen mennessään: uunipaahdetut hunajaluumut jogurtilla. Parhaat maut yhdistyvät tässä herkussa, ja lopputulos on aivan superhyvä! Ja mikä parasta, tämä on todella helppo valmistaa.

Uunissa paahdetut luumut jogurtilla ja hunajalla on niin hyvää, että tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Nam!

Hunajaiset uuniluumut jogurtilla
  1. Esilämmitys: Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. (Tai airfryer 180 astetta)

  2. Luumujen valmistelu: Halkaise luumut tai leikkaa valmiiksi 8 osaan ja poista kivet. Aseta puolitetut luumut uunivuokaan, leikkauspinta ylöspäin.

  3. Maustaminen: Valuta luumujen päälle hunajaa.

  4. Paahtaminen: Paahda luumuja uunissa noin 20-25 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja karamellisoituneet reunoiltaan. (Airfryer n. 10 min)

  5. Tarjoilu: Anna luumujen jäähtyä hieman ennen tarjoilua. Lusikoi luonnonjogurttia kulhoon ja sekoita luumut sekaan. Valuta päälle vielä hieman hunajaa ja koristele halutessasi pähkinöillä tai granolalla.

Hunajaiset uuniluumut jogurtilla_3