Kalkkuna Club Salaattiwrap – tässä raikkaampi uudelleentulkinta. Tänään halusin jotain helppoa ja nopeaa kevyeksi lounaaksi, leipää tuntui kuitenkin tylsältä vaihtoehdolta. Siitä syntyi idea tehdä näitä salaattiwrappeja clubsandwichin tapaan. Kun vaihdoin leivän rapsakkaan jäävuorisalaattiin, ja se toi mukanaan keveyden ja raikkautta, jota kaipasin. Hyvää oli, rapeaa ja niin maukasta.
Kalkkuna Club Salaattiwrap
Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Herätys, Väli- ja iltapalatDifficulty: HelppoServings
1
servingsPrep time
10
minutesAinekset:
2–3 lehteä jäävuorisalaattia
2–4 siivua kalkkunaleikettä
2 rapeaksi paahdettua pekonia (tai kanapekonia)
4 siivua tomaattia tai kurkkua
1-1,5 rkl kevyt majoneesia
½ tl sinappia
ripaus mustapippuria
Valmistus ohjeet:
- Paahda pekoni kuivalla pannulla, uunissa tai airfryerissa.
- Asettele salaatinlehdet hieman päällekkäin pienen leivinpaperipalan päälle.
- Lado salaatinlehtien päälle, kääreen keskelle leikkele, yhteen sekoitettu majoneesi ja sinappi, pekonit, tomaattisiivut ja ripaus pippuria.
- Kääri tiukasti leivinpaperia avuksi käyttäen rullaksi. Leikkaa wrappi keskeltä kahtia. Nauti heti.