Marjarahka on herkku, joka maistuu jälkiruokana tai vaikkapa välipalanakin. Kesäiseen versioon kuuluu ehdottomasti myös makeat mansikat. Mitään ihme kikkailuja tässä ohjeessa ei ole ja olet jo varmasti ehkä tälläistä versiota valmistanutkin. Tämä on niin helppo ja maukas resepti, niin ajattelin tähän blogiinkin se sisällyttää. Minä teen yleensä niin, että survon marjoista puolet. Käytän todella paljon marjoja, mitä enemmän sitä parempi!
Kevyempi marjarahka
Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Makean nälkäänDifficulty: Super helppoServings
4-6
servingsPrep time
15
minutesAinekset:
1-2 l mansikoita tai muita marjoja
Puolet survottuna ja puolet pienittynä250 g maitorahkaa
1,25-2,5 dl 9% vaahtoutuvaa vanilijakastiketta
(loraus sitruunamehua)
(makeutusainetta)
(Koristeluun: Mintun lehtiä)
Valmistus ohjeet:
- Vaahdota vaniljakastike paksuksi vaahdoksi. Lisää rahka joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Sekoita joukkoon kohmeiset marjat ja makeuta sokerilla.
- Muussaa puolet marjoista. Toiset puolet marjoista pilko 4 tai 6 osaan. Sekoita marjat rahkaseoksen joukkoon. Lisää makeutta tai happamuutta tarvittaessa.
- Annostele marjarahka jälkiruoka-astioihin ja koristele mansikkaviipaleilla ja mintunlehdillä.