Ohukainen parmankinkulla ja parsalla – Ihana brunssiherkku

Kokeilin mun uutta suosikkia: tattariohukaiset, joissa on täytteenä parmankinkkua ja parsaa, päällä juuri oikeanlainen pehmeä muna. Tattari tuo mukaan terveellisyyttä ja ihanaa makua. Tämä ohje on nopea ja helppo, täydellinen ratkaisu kiireiseen päivään. Lisäksi tarjoilin ohukaiset rapean salaatin kera, mikä sopii erinomaisesti niin brunssille kuin lounaallekin.

  • Lämmitä uuni 180 asteeseen.
  • Vatkaa letun ainekset sekaisin ja anna taikinan levätä hetki.
  • Voitele kuuma pannu öljyllä. Kaada taikinaa pannulle ja levitä se tasaiseksi. Paista 1–2 minuuttia kummaltakin puolelta. Nosta sivuun ja muotoile letut lämpimänä taskumaisiksi. Lisää kinkkusiivut ja riko kananmunat lettujen keskelle taskuun. Laita pestyt ja leikatut parsat (poista puumaiset päät) samaan taskuun.
  • Paista uunissa noin 10 minuuttia, kunnes valkuainen on hyytynyt ja keltuainen jää pehmeäksi.
  • Ripottele päälle tuoretta ruohosipulia ja mausta suolalla ja pippurilla.