Jos olet, niin kuin minä, suuri punasipulin ystävä, niin tässä vinkki: kokeile tehdä pikkelöityä punasipulia käyttäen sokerittomia vaihtoehtoja kuten karppisokeria tai Hemesetaksen Baking sokeria. Rakastan itse lisätä pikkelöityä punasipulia melkein kaikkeen – salaatista burgeriin. Se on helppo ja terveellinen tapa tuoda lisämakua arjen ruokiin!
Vinkki: voit maustaa pikkelöintiliemen laakerinlehdillä, mustapippurilla tai esim valkosipulilla.
Kuvassa on munapurilaisia: Laitoin niihin seuraavia aineksia: kananmunaa, salaatinlehtiä, tuoretta pinaattia, -juustoa, pikkelöityjä sipuleita ja chilimajoneesia. Aika hyviä :)
Jos kaipaat uusia terveellisiä reseptejä suoraan sähköpostiisi, olet oikeassa paikassa. Luvassa on satunnaista postia,
mutta lupaan, että ei mitään tulvaa – vain parhaat palat, silloin tällöin.
© 2024 Hyvaa huomenta All rights Reserved. Design by Sonja