Herkullinen granola valmistetaan kaurahiutaleista, porkkanoista, pähkinöistä, chiansiemenistä ja hunajasta. Granolan valmistaminen on helppoa. Kaikki aineet sekoitetaan ja levitetään uunipellille. Paahdetaan uunissa vajaa puolisen tuntia. Granola säilyy parisen viikkoa.
Täältä löydät lisää granola ohjeita:
Appelsiinilla-maustettu-granola
Banaanigranola
Itsetehty-granola
omenagranola
2-x-granolajauhe
Porkkanagranola
Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: HerätysDifficulty: HelppoPrep time
5
minutesBaking time
25
minutesAinekset:
5 dl kaurahiutaleita
2-3 porkkanaa raastettuna karkeaksi raasteeksi
125 g pekaanipähkinöitä
125 g saksanpähkinöitä
2 rkl chiansiemeniä
1/2 dl hunajaa tai vaahterasiirappia
1/2 dl sulatettua kookosöljyä(2 rkl riittää)
1/2 tl kanelia
1/4 tl Maldon merisuolahiutaleita
Valmistus ohjeet:
- Sekoita kaikki ainekset suuressa kulhossa sekaisin. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle tasaisesti. Laita uuniin 200 asteeseen n. 25 minuutin ajaksi. Sekoita paiston puolivälissä. granola on valmis kun se on rapeutunut ja saanut hiukan väriä.
- Anna jäähtyä. Laita lasipurkkeihin. Granola säilyy n. 2 viikkoa.
Notes
- Voit käyttää granolaan mitä tahansa pähkinöitä