Rapeat Taco-Salaattikupit

Rapeat taco-salaattikupit

Olen nyt tehnyt rapeita taco-salaattikuppeja muutaman kerran, ja ne ovat todella käteviä, erityisesti kun haluaa tarjota vieraille jotain erityistä. Niiden valmistus on yllättävän vaivatonta, ja kuoret voi itse asiassa valmistaa jo edellisenä päivänä valmiiksi. Nämä kupit sopivat mainiosti niin arjen pikaiseksi lounaaksi kuin viikonloppujen herkutteluhetkiinkin. Tässä kuvassa näkyy mango-kanasalaatti, mutta suosittelen kokeilemaan kuppien kanssa myös muita taco-salaattivariantteja – ne ovat nimittäin herkullisia!

Rapeat Taco-Salaattikupit

Vinkki:

Voit tehdä tortillakulhot etukäteen.

Valmistus:

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Voitele tortillakuoret kevyesti oliiviöljyllä (tai suihkauta niihin öljyä) ja paina kuoria kevyesti kulhon reunoja vasten, jotta ne pysyvät paikoillaan. Paista tortillakuoria uunissa noin 8-10 minuuttia tai kunnes ne ovat rapeita ja saaneet hieman väriä.

Tarkka paistoaika riippuu uunin lämpötilasta ja kuorien koosta, joten voit pitää silmällä kuorten kypsymistä ja poistaa ne uunista, kun ne ovat sopivan rapeita. Anna tacokulhojen jäähtyä hetken aikaa, ennen kuin otat ne varovasti pois kulhoista.

Rapeat Taco-Salaattikupit_3