Juustokolmiot tonnikalatäytteellä – helppo ja herkullinen pikkusuolainen! Uuni hoitaa homman, ja lopputulos on täydellinen niin arkeen kuin herkutteluun.
Jos välttelet hiilareita niin näitä sun täytyy tehdä.
Katso linkin takaa video – näet, miten tämä tehdään!
➡️ Juustotaskut tonnikalalla
• 6 paksua siivua juustoa
• 1 prk tonnikalaa vedessä
• 3 rkl ranskankermaa
• 3 rkl silputtua purjoa, punasipulia, ruohosipulia tai kevätsipulia
• 1/2 paprika
• suolaa ja (sitruuna)pippuria
• (cayennepippuria)
Katso IG linkin takaa video – näet, miten tämä tehdään!
➡️ Juustotaskut kasviksilla ja tonnikalalla
• Kuumenna uuni 200° C: seen.
• Levitä juustot leivinpaperin päälle pellille, niin etteivät ne kosketa toisiaan.
• Sekoita kulhossa valutettu tonnikala, ranskankerma, sipulit, paprika ja mausteet.
• Laita juustosiivut uuniin 2–3 minuutin ajaksi, niin että ne ovat hiukan sulaneet. Ota siivut pois uunista, jäähdytä pikku hetki, niin että pystyt taittelemaan niitä. Lisää 2 rkl täytettä jokaisen siivun toiseen laitaan. Taita kulmasta kulmaan ja paina reunat kiinni. Laita takaisin uuniin ja anna olla n. 8–10 min, kunnes juustokolmiot ovat saaneet kauniin värin.
Jos kaipaat uusia terveellisiä reseptejä suoraan sähköpostiisi, olet oikeassa paikassa. Luvassa on satunnaista postia,
mutta lupaan, että ei mitään tulvaa – vain parhaat palat, silloin tällöin.
© 2024 Hyvaa huomenta All rights Reserved. Design by Sonja