Terveellisempi kaura-banaani leipä

Terveellisempi kaura-banaanileipä

Kaura-banaanileipä, joka on astetta terveellisempi ja maistuu todella hyvälle. Tiedättehän, kun löytää sen täydellisen ohjeen, joka on just sopivan helppo ja maistuu hyvälle. No, tää on yksi niistä. Leipä, joka sopii vaikka aamupalaksikin, mutta mä syön tätä kahvin kanssa.

Ja nyt se osuus, josta eniten nautin: itse leipominen. Joku siinä on niin terapeuttista. Kädet taikinassa, keittiö tuoksuu ihanalle, ja voi hetkeksi unohtaa maailman murheet. Eikun leipomaan!

  • Esilämmitä uuni 160 asteeseen (kiertoilma).
  • Sekoita kulhossa hunaja ja öljy vispilällä. Lisää munat, maito ja muussatut banaanit ja sekoita.
    Lisää lopuksi kaikki jäljellä olevat ainekset ja sekoita hyvin.
  • Kaada taikina voideltuu tai leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan. Lisää päälle ylimääräistä banaania ja kaurahiutaleita.
  • Paista n. 50 min. Kokeile kypsyyttä tikulla. Anna jäähtyä vuoassa 15 minuuttia ja kumoa sitten lautaselle. Nauti!