Uunipaprikat halloumilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja pinjansiemenillä. Paprikat on todella simppelit valmistaa. Näitä voi syödä vaikkapa iltapalaksi, mutta ovat oivallisia alkupalana tai lisäkeenä.
Katso myös:
Täytetyt-paprikat-linssi-taytteella
Uunipaprikat halloumilla
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: HelppoServings
4
servingsPrep time
5
minutesCooking time
15
minutesAinekset:
3-4 paprikaa
loraus hyvää oliiviöljyä
mustapippuria
aurinkokuivattuja tomaatteja kuivattuna tai vedessä (tai öljyssä)
250 g halloumia
- Lopuksi
tuoretta persiljaa tai basilikaa
paahdettuja pinjansiemeniä
Valmistus ohjeet:
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita paprikat uunivuokaan leikkauspinta alaspäin. Lorauta oliiviöljyä päälle. Anna paistua 5 minuuttia.
- Ota uunista ja rouhaise mustapippuria paprikan sisälle sekä1- 2 kpl pieniksi silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja ja halloumia. Laita paprikat takaisin uuniin n. 10 min ajaksi niin, että paprikat ovat sopivan kypsiä ja saaneet väriä. Ripottele paprikoiden päälle persiljaa tai silputtua tuoretta basilikaa sekä paahdettuja pinjansiemeniä.