Vaniljainen rahka-marjaherkku

Vaniljainen rahka-marjaherkku

Vaniljainen rahka-marjaherkku – uunissa paistettuna ja marjoilla viimeisteltynä. Vain muutama simppeli raaka-aine, ja tästä tulee helposti sun uusi lemppari niin välipalaksi kuin jälkkäriksikin. Makeus vaahterasiirapista, vaniljan tuoksu ja uunissa lämpenevät marjat tekevät tästä ihan vastustamattoman! Kuka kokeilee?

 

Jos tykkäsit tästä reseptistä ja kaipaat lisää samanlaisia herkkuja, kurkkaa myös nämä:

Nopea-hedelmainen-jogurttijalkiruoka
Herkullinen jogurttiannos taateleilla
Omena-viikunajogurtti
Proteiinijogurtti mandariinihillolla

Vaniljainen rahka-marjaherkku

500 g  Ehrmann Rahka-jogurttia
tai normi rahkaa tai Skyriä
n. 2 rkl vaahterasiirappia/hunajaa/agavesiirappia
1,5 rkl maissitärkkelystä
1 tl vaniljauutetta
marjoja ja/tai hedelmiä pienittynä

VINKKI: Jos et keksi mitä marjoja tai hedelmiä laittaisit, niin kokeile mun lempparia: mustikka-persikka comboa :). Marjat/hedelmät voi sekiottaa rahkan joukkoon tai laittaa päälle. Ei ainakaan tule niin paljoa kosteutta jos laitat vain päälle.

  • Lämmitä uuni 180 asteeseen.
  • Sekoita kulhossa rahka, vaahterasiirappi, maissitärkkelys ja vanilja-aromi tasaiseksi seokseksi.
  • Kaada seos uunivuokaan/uunivuokiin. Levitä marjat tasaisesti seoksen päälle.
  • Paista esilämmitetyssä uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes seos on hyytynyt. Nauti jäähtyneenä.
Vaniljainen rahka-marjaherkku_1