2 riisipaperiarkkia (päällekkäin, rapeampi lopputulos)
1 kananmuna
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 kevätsipulin varsi, silputtuna
kourallinen babypinaattia
3–4 kirsikkatomaattia, ohuina siivuina
juustoraastetta maun mukaan
öljyä pannulle (kevyt sively)
srirachaa tarjoiluun
Lämmitä pannu: Kuumenna pannu keskilämmölle ja sivele ohut kerros öljyä.
Riisipaperi: Kastele kaksi riisipaperiarkkia nopeasti (2–3 sekuntia) juoksevan veden alla, ravista ylimääräinen vesi pois ja aseta arkit päällekkäin pannulle.
Muna: Riko kananmuna riisipaperin päälle ja levitä tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Täytteet: Lisää kevätsipuli, pinaatti, tomaattisiivut ja juustoraaste.
Taita ja paista: Kun muna on hyytynyt ja pohja alkaa rapeutua, taita omeletti puolikuuksi. Painele lastalla ja paista hetki.
Rapea pinta: Nosta lämpöä hieman ja paista, kunnes pinta on kullanruskea ja rapea molemmin puolin.
Tarjoa: Syö heti kuumana srirachan kanssa.
Löydä Hyväähuomenta myös somesta!