Granola-kupit sopivat mainiosti makeaksi ja terveellisemmäksi välipalaksi ja vaikkapa kahvin kera nautittavaksi. Granola-kuppien valmistus on helppoa, eikä montaa raaka-ainetta tarvita. Valmistin nämä nimenomaan helpoksi valmistaa ja käytin valmista granolasekoitusta. Tähän sopivat kaikki granolat kunhan tarkistaa niiden rasvamäärät ja sen ettei niissä ole lisättyä sokeria. Kuppien täytteeksi laitoin jogurttia ja marjoja. Vähän makeaa ja raikasta, nam!
Pitäisit varmasti näistäkin:
Marjapiirakka-kupit
Granola-parfait
Kevyemmat-mustikka-muffinssit
Kevyt-kauramarjapaistos
Kevyet-kaurakupit-jugurtilla-ja-marjoilla
Granola-kupit jogurtilla ja marjoilla
Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Makean nälkäänDifficulty: Helppo8
servings20
minutes10
minutesAinekset:
- ohje 1
4 dl granolaa
esim. Paùluns hasselpähkinä-taateli tai paleo granola hasselpähkinä.3 rkl kookosöljyä
1 rkl agavesiirappia
vaahterasiirappia tai hunajaa2 rkl vettä
(0,5 tl vaniljauutetta)
- Lisäksi
2 dl kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia
marjoja (tai hedelmiä)
hunajaa oman maun mukaan
Valmistus ohjeet:
- Hienonna granola tehosekoittimessa. Lisää joukkoon vesi, sula kookosöljy ja hunaja (ja vanilijauute). Sekoita murumaiseksi massaksi.
- Painele granolaseos sormin tai pienellä lusikalla voideltuihin silikoni- tai teflonvuokiin. Seoksesta tulee 7-8 kpl kuppia.
- Paista granolakuppeja n. 10 minuuttia uunin keskitasolla 200 asteessa. Katso etteivät kupit pala. Jäähdytä kupit paiston jälkeen.
- Täytä kupit jogurtti-marjaseoksella. Nauti!