Kesän helpoin jälkkäri - Grillatut persikka-jäätelöannokset_2

Kesän helpoin jälkkäri – Grillatut persikka-jäätelöannokset

Kesäpäivä ja grillaus kuuluu yhteen. Kesällä on myös ihanaa, ettei “lieden” ääressä tarvitse viettää tuntikausia. Sallitaan siis oikaisut, tässä käytetään valmista kinuskikastiketta. Tämä jälkkäri on supernopea ja aah, miten taivaallisen hyvän makuinen! Herkulliset grillatut persikat, jotka on kruunattu jäätelöllä, kinuskikastikkeella ja murustetulla keksillä – en tiedä, kuka tästä ei tykkäisi. Joo, ja ei tämä ehkä ole vähäkalorinen, mutta voit aina skipata kinuskikastikkeen. Jos sinulla ei ole grilliä, tämä onnistuu mainiosti myös parillapannulla tai tavallisella pannulla, jos et kaipaa grilliraitoja. Eikun herkuttelemaan!

Kesän helpoin jälkkäri - Grillatut persikka-jäätelöannokset

 

  1. Grillattujen persikoiden valmistus:

    • Halkaise perikat ja poista kivi.
    • Kuumenna ulkogrilli tai sisägrillipannu keskilämmölle ja voitele grilliritilät.
    • Aseta persikat leikkuupinta alaspäin kuumalle grillille. Grillaa persikoita n. 5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeät ja saaneet kauniin grillijäljen.
    • Ota persikat pois grillistä ja anna niiden jäähtyä hieman.

  2. Jälkiruoan kokoaminen:

    • Laita jokaisen persikan päälle iso lusikallinen jäätelöä.
    • Ripottele päälle 1-2 rkl murustettuja keksejä.
    • Lisää kinuskikastiketta ja koristele vadelmalla tai kirsikalla.
    • Tarjoile heti ja nauti!