Kaksi lempi asiaani yhdistettynä – avokado ja hummus. Tykkään tehdä aina erilaisia hummuksia. Ihania hummuksia saa esim. punajuuresta ja palsternakasta. Hummuksen valmistaminenhan on todella nopeaa, eikä sen valmistamiseen tarvita kuin yksi tehosekoitin. Helppoa kuin heinänteko :)
Avokadohummus
Kurkkaa täältä palsternakka-sipuli hummuksen ohje:
https://hyvaahuomenta.fi/palsternakka-sipulihummus/
Avokadohummus
Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeetPrep time
10
minutesAinekset:
2 keskikokoista avokadoa
1 prk kikherneitä + kikherne lientä
1,5 rkl tahinia
3 rkl limen mehua
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 rkl oliiviöljyä (tai vähän enemmän)
suolaa ja mustapippuria
(1-2 rkl tuoretta korianteria)
Valmistus ohjeet:
- Soseuta tehosekottimessa/sauvasekottimella valutetut kikherneet öljyn ja tahinin kanssa. Lisää avokadot ja mausteet. Sekoita kunnes hummus on tasaista. Lisää hummukseen vettä tai kikhernelientä sopivan paksuuden saamiseksi.. Maistele ja lisää mausteita tarvittaessa.
- Koristele hummus halutessasi öljytilkalla ja tuoreella koriaterilla tai persiljalla.
- Avokadohummus säilyy n. 4 päivää jääkaapissa.