Avokadohummus

Avokadohummus

Kaksi lempi asiaani yhdistettynä – avokado ja hummus. Tykkään tehdä aina erilaisia hummuksia. Ihania hummuksia saa esim. punajuuresta ja palsternakasta. Hummuksen valmistaminenhan on todella nopeaa, eikä sen valmistamiseen tarvita kuin yksi tehosekoitin. Helppoa kuin heinänteko :)

Avokadohummus
Avokadohummus

Avokadohummus

Kurkkaa täältä palsternakka-sipuli hummuksen ohje:
https://hyvaahuomenta.fi/palsternakka-sipulihummus/

Avokadohummus

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeet
Prep time

10

minutes

Ainekset:

  • 2 keskikokoista avokadoa

  • 1 prk kikherneitä + kikherne lientä

  • 1,5 rkl tahinia

  • 3 rkl limen mehua

  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna

  • 1 rkl oliiviöljyä (tai vähän enemmän)

  • suolaa ja mustapippuria

  • (1-2 rkl tuoretta korianteria)

Valmistus ohjeet:

  • Soseuta tehosekottimessa/sauvasekottimella valutetut kikherneet öljyn ja tahinin kanssa. Lisää avokadot ja mausteet. Sekoita kunnes hummus on tasaista. Lisää hummukseen vettä tai kikhernelientä sopivan paksuuden saamiseksi.. Maistele ja lisää mausteita tarvittaessa.
  • Koristele hummus halutessasi öljytilkalla ja tuoreella koriaterilla tai persiljalla.
  • Avokadohummus säilyy n. 4 päivää jääkaapissa.

Avokadohummus

Voisit pitää näistäkin resepteistä