Nämä kananamuna-feta leipäkupposet ovat viime viikonlopun kokkailuja. Piti keksiä taas jotain uutta ja kivaa iltapalaa. Kanamunat ovat helppo valinta, kaapista löytyi myös vihanneksia, fetaa ja kuivahtaneita sämpylöitä.
Näistä tuli itseasiassa tosi hyviä. Nuo leipämuruset joihin suihkautin oliiviöljyä ja ripauksen parmesaaniraastetta, maistuivat niin hyvälle ihan sellaisenaan, olivat ihanan rapsakoita :)
Katsoppas näitäkin ihania leivistä tehtyjä pikkusuolaisia:
https://hyvaahuomenta.fi/nachopelti-ruisleivasta/
https://hyvaahuomenta.fi/grillatut-kreikkalaiset-leivat/
https://hyvaahuomenta.fi/munaleipakupit/
Kananmuna-feta leipäkupposet
Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Pikkusuolaiset15
minutes16
minutesAinekset:
3-4 kananmunaa riippuen munien koosta
1/2 pkt kevytfetaa (Apetit 8%)
pikkutomaatteja
1/2 punainen paprika
1 punainen chili
(ruohosipulia)
suolaa ja mustapippuria
2-3 kpl täysjyväsämpylöitä
Parmesaania
Valmistus ohjeet:
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Koverra puolikkaisiin sämpylöihin kolot. Asettele sämpylät leivinpaperille ja ripottele ympärille sämpylänmurut jotka juuri koversit. Suihkauta oliiviöljyä murujen päälle ja raasta ripaus parmesaania.
- Vatkaa munat sekaisin ja lisää mausteet, pieniksi kuutioiksi pienitty paprika ja chili sekä puolitetut pikkutomaatit joukkoon. Lisää viimeiseksi joukkoon murennettu feta.
- Kaada munaseos sämpylän koloihin ja laita paistumaan uuniin n. 20 min ajaksi, kunnes munaseos on kovettunut ja leivistä on tullut sopivan rapsakkaat.
- Voit ripotella sämpylänmurut leipien päälle tai syödä ne ihan sellaisenaan.