Kasvispyörykkä-munakas

Kasvispyörykkä-munakas

Kun tekee mieli jotain helppoa ja hyvää, Boltsi-munakas on täydellinen valinta. Tässä yhdistyy kasvispyöryköiden maukkaus ja munakkaan pehmeys – simppeli arkiruoka, joka toimii aamiaisella, brunssilla tai vaikka nopeana iltana! Katsotaanpa, miten tämä herkku valmistuu.

Jos kaipaat lisää munakasohjeita, niin katso myös nämä ohjeet:

Vohveliraudalla-valmistettu-kinkkumunakas-helppo-ja-rapea
Raejuusto-yrttimunakas
Pinaatti-fetamunakas-ja-raikas-tsatsikisalaatti
Kesäkurpitsa-sipuli-munakas
Mozzarella-tomaatti-munakas

Kasvispyörykkä-munakas
  • 6 Original Boltsia (tai Chili-Boltseja, jos pidät tulisemmasta)
    tai kasvis- tai (lihapyöryköitä)
  • 3 kananmunaa
  • loraus maitoa tai kermaa
  • Ripaus suolaa ja mustapippuria
  • 1 tomaatti viipaloituna

 Valmistele Boltsit:

    • Leikkaa Boltsit puoliksi. Kuumenna pannu keskilämmölle ja paista Boltseihin kaunis, rapea pinta.
  1. Tee munaseos:

    • Riko kananmunat kulhoon. Lisää maito tai kerma, ripaus suolaa ja pippuria. Sekoita haarukalla tasaiseksi.
  2. Kaada munaseos pannulle:

    • Kun Boltsit ovat saaneet väriä, kaada munaseos tasaisesti pannulle niiden päälle.
  3. Lisää tomaatit:

    • Asettele tomaattiviipaleet munakkaan pinnalle.
  4. Kypsennä:

    • Paista miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes munakas on juuri ja juuri hyytynyt, mutta edelleen mehukas.
  5. Tarjoile:

    • Nauti sellaisenaan tai tarjoile ruisleivän tai salaatin kanssa!

Tämä resepti on yhtä mutkaton kuin arkikin – vain muutama raaka-aine, mutta makua riittää! Pannulle ja menoksi! 😊