Quesadillat ovat ihanaa ruokaa syötäväksi niin perheen kuin ystävien kanssa. Nämä mustapapu-pinaatti quesadillat ovat todella helppo ja nopea tehdä ja maistuvat niin hyvälle. Maistuvat vielä paremmalta kun ne dippailee avokadotahnaan.
Laitoin vain vähän juustoraastetta, halusin tehdä kevyemmät quedisallat. Toki jos laittaa enenmmän juustoraastetta quesadillat pysyvät paremmin kasassa. Minä valmistin quesadillat voileipägrillissä ilman rasvaa. Neljään osaan leikatut Street-food wrapit mahtuivat sopivasti voileipägrilliin. Nämä voi tehdä hyvin paistinpannullakin, mutta lisää pannulle hiukan öljyä.
Mustapapu-pinaatti quesadillat
(2-4 annosta)
- 1 pkt/tlk mustapapuja
- 1-2 rkl worchesterkastiketta
- 1/2 -1 pss babypinaattia
- kevyt juustoraastetta
- punasipulia
- mustapippuria
- 4 kpl Fazer Street-food wrappejä tai täysjyvätortilla levyjä.
Huuhtele ja valuta mustapavut. Laita pavut kulhoon ja murskaa haarukalla mössöksi. Laita sekaan worchesterkastiketta. Lado wrapin tai torillalevyn päälle mustapapumössö, pinaatin lehdet sekä punasipulirenkaat.
Rouhaise muutama kierros mustapippuria myllystä ja levitä juustoraaste päälle. Laita toinen wrappi tai torillalevy päälle ja leikkaa neljään osaan.
Laita quesadillat voileipägrilliin muutaman minuutin ajaksi tai paista pannulla vähässä öljyssä kunnes juusto on sulanut ja pinta on rapea.
Herkuttele Mustapapu-pinaatti quesadillat avokadotahnan kanssa tai jonkun muun lempidippikastikkeesi kanssa. Voit myös syödä quesadillat sellaisenaa, maistuu hyvälle niinkin.
Tässä ohje https://hyvaahuomenta.fi/avokadotahna/