Paistettu lohi avokadosalsalla

Paistettu lohi avokadosalsalla

Paistettu lohi avokadosalsalla on helppo ja nopea ruoka. Lohi on minusta maukkainta rapeaksi paistettuna ja sitruunamehua siihen päälle. Avokadosalsa sopii loistavasti lohen seurana. Voit syödä kevyemmän annoksen kun syöt lohen kanssa salaattia.

Paistettu lohi avokadosalsalla

Lohireseptejä löydät lisää täältä:
Uuniperunat lohitäytteellä
Lohifileet kahdella tapaa

Paistettu lohi avokadosalsalla

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo
Servings

2

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

10

minutes

Ainekset:

  • Lohifilettä 250g

  • suolaa ja sitruunapippuria

  • sitruunalohkoja

  • Avokadosalsa
  • 2 avokadoa

  • 1 paprika

  • 1 tl oliiviöljyä

  • 2 rkl ruohosipulia silputtuna

  • 1-2 rkl tilliä

  • (chiliä)

  • suolaa ja mustapippuria

  • sitruuna- tai limen mehua

Valmistus ohjeet:

  • Mausta lohifileet suolalla ja pippurilla. Paista lohifileet öljytyllä pannulla muutaman minuutin ajan. Käännä paiston puolivälissä.
  • Tee salsa. Pieni avokado ja paprika pieniksi kuutioiksi. Silppua tilli sekä ruohosipuli. Lisää öljy sekä mausteet ja sekoita.
  • Tarjoile lohi salsan ja sitruunalohkojen kanssa. Jos olet tillin ystävä voit ripotella päälle lisää tilliä.
Paistettu lohi avokadosalsalla

Voisit pitää näistäkin resepteistä

Papu-herkkusienimunakas

Papu-herkkusienimunakas

Arvatkaa kuinka monta kertaa olen viikonloppuisin tehnyt tätä Papu-herkkusienimunakasta – Monta. Munakkaaseen laitetaan mustapapuja,…

Katso ohje