Paistettu lohi avokadosalsalla on helppo ja nopea ruoka. Lohi on minusta maukkainta rapeaksi paistettuna ja sitruunamehua siihen päälle. Avokadosalsa sopii loistavasti lohen seurana. Voit syödä kevyemmän annoksen kun syöt lohen kanssa salaattia.
Lohireseptejä löydät lisää täältä:
Uuniperunat lohitäytteellä
Lohifileet kahdella tapaa
Paistettu lohi avokadosalsalla
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: HelppoServings
2
servingsPrep time
15
minutesCooking time
10
minutesAinekset:
Lohifilettä 250g
suolaa ja sitruunapippuria
sitruunalohkoja
- Avokadosalsa
2 avokadoa
1 paprika
1 tl oliiviöljyä
2 rkl ruohosipulia silputtuna
1-2 rkl tilliä
(chiliä)
suolaa ja mustapippuria
sitruuna- tai limen mehua
Valmistus ohjeet:
- Mausta lohifileet suolalla ja pippurilla. Paista lohifileet öljytyllä pannulla muutaman minuutin ajan. Käännä paiston puolivälissä.
- Tee salsa. Pieni avokado ja paprika pieniksi kuutioiksi. Silppua tilli sekä ruohosipuli. Lisää öljy sekä mausteet ja sekoita.
- Tarjoile lohi salsan ja sitruunalohkojen kanssa. Jos olet tillin ystävä voit ripotella päälle lisää tilliä.