Pinaatti-basilikapesto

Pinaatti-basilikapesto – pähkinätön

Pinaatti-basilikapesto on herkullinen vaihtoehto klassiselle basilikapestolle, joka antaa ruoalle raikkaan ja kevyen maun. Tässä pestoreseptissä käytetään pinaattia, joka tuo pestoon kauniin vihreän värin ja samalla lisää peston ravintoarvoa. Tämä resepti on myös pähkinätön, joten se sopii hyvin pähkinäallergikoille.

Peston valmistaminen on nopeaa ja helppoa. Se sopii hyvin pastan, kasvisten, kanan, kalan tai voileipien kanssa. Kokeilin myös gnocchien ja paahdettujen porkkanoiden kanssa ja se oli taivaallisen hyvää.

Pinaatti-basilikapesto
Pinaatti-basilikapesto

Katso nämäkin pesto ohjeet:

Vesopesto
10-min-hernepestopasta
Kevyempi-pestokastike

Pinaatti-basilikapesto

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Kastikkeet ja dipitDifficulty: Helppo
Servings

6

servings
Prep time

10

minutes

Ainekset:

  • 0,5 dl oliiviöljyä

  • 50 g tuoretta babypinaattia

  • iso ruukku basilikaa

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 2 rkl sitruunamehua

  • 1 dl vasta raastettua parmesaanijuustoa

  • mustapippuria

  • ripaus suolaa

Valmistus ohjeet:

  • Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Maistele ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Tarjoile pastan, gnocchien, kasvisten, kanan, kalan, patongin jne. kanssa. Nauti!

Notes

  • Pesto säilyy n. viikon jääkaapissa.
Pinaatti-basilikapesto
Pinaatti-basilikapesto

Voisit pitää näistäkin resepteistä

Mustikkapuuro

Mustikkapuuro x 2

Kaurapuuro valmistuu käden käänteessä, maistuu hyvälle ja pitää kylläisenä pitkään. Tiesitkö, että kaurapuuro voi…

Katso ohje