Raejuusto itusalaatti

Raejuusto-itusalaatti

Nopeaa, helppoa ja raikasta raejuusto-itusalaattia. Salaatti sopii vaikkapa kevyenä välipalana tai lisänä lounaalla ja päivällisellä.

Raejuusto-itusalaatti ( 2 annosta)

  • 1 pieni tuorekurkku
  • 3 dl mungpavun ituja
  • 1/2 dl pakasteherneitä
  • 2 dl raejuustoa
  • (siemeniä)
  • Kastike:
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl öljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • Pese vihannekset. Raasta kurkku isolla terällä tai suikaloi ohuiksi tikuiksi.
  • Lisää kulhoon Suikaloitu kurkku, idut, herneet ja tuoretta minttua.
  • Lisää  salaattiin etikka, öljy, suola ja pippuri. Sekoita ja nauti lisäkkeenä tai vaikka sellaisenaan leivän kanssa.

Kurkkaa näitäkin salaatti reseptejä:
https://hyvaahuomenta.fi/omena-rucola-salaatti/
https://hyvaahuomenta.fi/kurkku-avokado-tilli-salaatti/
https://hyvaahuomenta.fi/vihrea-itusalaatti/

Voisit pitää näistäkin resepteistä

Papu-herkkusienimunakas

Papu-herkkusienimunakas

Arvatkaa kuinka monta kertaa olen viikonloppuisin tehnyt tätä Papu-herkkusienimunakasta – Monta. Munakkaaseen laitetaan mustapapuja,…

Katso ohje
Raejuusto-yrttimunakas

Raejuusto-yrttimunakas

Raejuusto-yrttimunakas on proteiinipitoinen, maukas ja helppo valmistaa. Käytin yrtteinä tuoretta basilikaa ja ruohosipulia. Täytteessä…

Katso ohje