Kirsikkatomaatteja, tuoretta basilikaa ja mozzarellaa yhdistettynä helmi couscousiin. Annos maistuu sellaisenaan tai voit esim syödä sen kasvispyöryköiden kera.
Tomaatti-basilika couscous
Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: HelppoServings
4
servingsPrep time
10
minutesCooking time
30
minutesAinekset:
2 tl oliiviöljyä
2 shalottisipulia
4 valkosipulinkynttä
150 g herkkusieniä
3 dl helmi coucsousia
4-5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
200 g kirsikkatomaatteja
1/2 tl timjamia
mustapippuria
60 g babypinaattia
kourallinen tuoretta basilikaa
1 pussi mini mozzarellapalloja
Valmistus ohjeet:
- Kuumenna öljy, lisää silputut sipulit. Kuulota pari minuuttia. Lisää viipaloidut sienet. Paista pari minuuttia, kunnes sienet alkavat ruskistua. Lisää couscous, vesi, liemikuutio ja puolitetut tomaatit. Mausta pippurilla ja timjamilla. Anna hautua n. 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.
- Lisää pinaatti ja basilika, keitä vielä pari minuuttia. Maista ja mausta tarvittaessa.
- Jaa couscous lautasille. Ripottele mozzarella pallot päälle ja koristele tuoreella basilikalla.