Täältä löydät kaksi hyvin erilaista ohjetta kasvissyöjän grillivartaisiin. Molemmissa on käytetty LikeMeat tuotteita. Like Testailin LikeMeat tuotteita ja nehän sopivat loistavasti myös grilliin. Toisessa vartaassa on LikeGyros suikaleita ja marinoituja kirsikkatomaatteja, toisessa vartaassa LikeMeatballsseja ja sämpylätaikinaa, jotka dippaillaan tomaattikastiikeessa.
LikeGyros- tomaatti vartaat
4 annosta
- 2 pkt LikeGyros
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl worchesterkastiketta
- 1 vakosipulinkynsi
- suolaa ja pippuria
- Sekoita kulhossa öljy, worchesterkastike, valkosipuli, suola ja pippuri. Laita tomaatit joukkoon, Sekoita marinadissa.
- Liota puisia grillitikkuja vähintään puolen tunnin ajan.
- Pujottele LikeGyros suikaleita ja tomaatteja varrastikkuun.
- Grillaa keskilämmöllä grillissä tai uunissa.
- VINKKI! Voit pujotella väliin myös leipäpalasia, jotka on marinoitu samassa marinadissa.
LikeMeatballs-sämpylä vartaat
3-6 annosta
- 2 pakettia LikeMeatballs
- Sämpylätaikinaa: Ohjeen löydät täältä taikina
Huom! Puolita taikina ohje, sillä siitä tulee iso taikina. - Tomaattidippikastiketta: Ohje löytyy täältä Tomaattidippi
Liota puisia grillitikkuja vähintään puolen tunnin ajan. Kaulitse taikina ja leikkaa siitä soiroja tai pyörittele pötköksi. Pujottele tikkuihin vuoron perään LikeMeatballseja ja kiepauta taikinaa pullan kokoinen annos. Laita grilliin n. 10 minuutin ajaksi, kunnes leipä on kypsää. Paista miedolla lämmöllä. Dippaa vartaat tomaattidipissä.