Verso-italiansalaatti

Verso-italiansalaatti

Tämä salaatti on raaka versio italiansaatista :) Sisältää samoja raaka-aineita kyllä. Valmistin tämän ilman pastaa ja uutta tvistiä antaa raaka porkkana ja herneenversot. Kokeilemisen arvoinen juttu!

Verso-italiansalaatti
Verso-italiansalaatti

Kaupallinen yhteistyö Folium Farmsin kanssa

Verso-italiansalaatti

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

20

minutes

Ainekset:

  • 1 pkt Helsingin kaupunkiviljely Herneenversoja

  •   200 g pakasteherneitä sulatettuna

  •  200 g porkkanaa raastettuna

  • 1 makeahko omena

  • 1 iso punasipuli tai 2 pientä

  • Kastike
  • 200 g kermaviiliä

  • 1 dl majoneesia

  • 2 tl Hunaja Dijon-sinappia

  • 1–2 rkl valkoviinietikkaa

  • ¼ tl paprikamaustetta

  • ⅓ tl suolaa

  •    ½ -1 tl sokeria tai hunajaa

  • ripaus mustapippuria

  • Lisäksi
  • Salaatin päälle koristeeksi versoja

Valmistus ohjeet:

  • Kuori omena, porkkanat ja sipuli. Kuutioi omena. Raasta porkkanat ja leikkaa sipuli ohuiksi kuutioiksi tai renkaiksi. Sulata herneet. Leikkaa herneenversot kahteen osaan.
  • Yhdistä kastikkeen ainekset. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa valkoviinietikkaa, sokeria ja suolaa.
  • Sekoita salaattiaineet ja kastike sekaisin. Anna maustua hetken aikaa.  Koristele versoilla. Tarjoa lisäkesalaattina.

Notes

  • Jos haluat salaatista ruokaisamman, lisää keitettyä pastaa joukkoon.
Verso-italiansalaatti

Voisit pitää näistäkin resepteistä

Vadelma-chiavanukas maapähkinävoilla

Vadelma-chiapuuro maapähkinävoilla

Chian siemenistä tehty chiapuuro on helppo ja herkullinen välipala tai aamiainen. Tämä vadelma versio joka on tehty kookosmaitoon on super hyvää maapähkinävoin ja kiiwi viipaleiden kera.

Katso ohje

Löydät mut myös somesta – seuraa mukana!