Salaattikääröt tonnikalatäytteellä ovat yksi suosikkiherkuistani, ja se sopii täydellisesti vaikka lounaaksi tai välipalaksi. Kääröt ovat helppoja tehdä, ja täytteeksi voi laittaa mitä tahansa haluaa. Itse käytän monesti tonnikalaa, jota löytyy aina meidän kaapista. Voit myös kokeilla muita proteiinivaihtoehtoja, kuten kananrintaa tai fetajuustoa. Tämä resepti on hyvä, koska kääröihin voi lisätä lähes mitä tahansa vihanneksia, joita kaapista löytyy. Itse tykkään laittaa sinne esim. kurkkua, pinaattia, paprikaa ja avokadoa, mutta voit käyttää mitä tahansa vihanneksia, joita pidät.
Ja parasta tässä reseptissä on, että salaattikääröt ovat todella loistava “snack” väli tai iltapalaksi.Ne ovat terveellinen vaihtoehto perinteisille leiville ja sämpylöille. Toivon, että tykkäätte tästä reseptistä yhtä paljon kuin minä. Kerrohan kommenteissa, mitä ainesosia sinä laitat omiin salaattikääröihisi!
Samanlaisia reseptejä löydät täältä:
Herkulliset-tonnikala-kurkkusushit
Tonnikala-avokadotahna
Salaattikääröt tonnikalatäytteellä
Recipe by Avokadoa ja SitruunaaCourse: Väli- ja iltapalatDifficulty: Helppo2
servings10
minutesAinekset:
1 tlk tonnikalaa
2-3 rkl jogurttia tai kermaviiliä (tai majoneesia)
pala selleriä pieneksi pilkottuna
2 rkl punasipulia
1 tl sitruunamehua
mustapippuria
schirachaa (oman maun mukaan)
(tuoreita yrttejä silputtuna)
salaatinlehtiä (Romanesco)
Valmistus ohjeet:
- Sekoita valutetun tonnikalan joukkoon hienoksi silputut sipulit, selleri (ja yrtit). Lisää sekaan jogurtti/kermaviili, mustapippuri, sitruunamehu ja schiracha. Sekoita, maista ja mausta tarvittaessa lisää.
- Lusikoi täytettä salaatinlehtien päälle. Nauti!