Arvatkaa kuinka monta kertaa olen viikonloppuisin tehnyt tätä Papu-herkkusienimunakasta – Monta. Munakkaaseen laitetaan mustapapuja, tomaattia, sieniä ja tietysti kananmunia. Kuuluu ihan meidän suosikkeihin. Worchesterkastike tuo oman makunsa, pavut antavat kivaa rakennetta ja tabascosta antaa potkua. Loistava aamiainen viikonlopun aloitukseen.
Täältä löydät lisää munakasohjeita:
tomaatti-fetamunakas
Kasvismunakas
Herkkusienimunakas-pinaatilla-ja-fetalla
munakas-mustapapu-paprika-taytteella
mozzarella-tomaatti-munakas
pienet-herkkusieni-munakkaat
kasvisfritatta
/porkkana-munakaspihvit
Papu-herkkusienimunakas
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: HerätysServings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesAinekset:
2 tomaattia
muutama herkkusieni
2 kananmunaa
1 dl mustia papuja
worchersterkastiketta
oliiviöljyä paistamiseen
Valmistus ohjeet:
- Kuumenna pannu ja lisää öljyä. Puolita tomaatit ja nosta pannulle leikkauspinta alaspäin. Lisää sienet. Paista n. 6 minuuttia. Pyörittele tomaatteja ja sieniä varovasti ja käännä kun paistopinta on kauniisti ruskistunut.
- Laske lieden lämpötila matalaksi ja riko kananmunat pannulle. Yritä saada valkuainen leviämään niin että se peittää pannun kokonaan.
- aluta pavut, sekoita joukkoon worchesterkastiketta ja pudottele pavut pannulle. Ripottele päälle merisuolaa ja mustapippuria. Peitä ainekset kannella ja anna herkun tekeytyä muutaman minuutin ajan kunnes kananmunat ovat mielestäsi sopivan kypsiä.
- Viimeistele munakas tabascolla.