Tässä super herkullinen leipä, joka maistuu varmasti, varsinkin jos olet hummuksen ja sipulin ystävä. Hummus kannattaa valmistaa itse, mutta voit tietysti käyttää valmista hummusta. Leiväksi käy melkein mikä tahansa leipä. Tässä olen käyttänyt Ketoinen viljaton leipäsiä (löytyy pakastealtaasta), jotka ovat viljattomia ja gluteiinittomia.
Täältä löytyy silän ja kuohkean hummuksen ohje: Hummus
Grillattu hummusleipä
Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Väli- ja iltapalatDifficulty: HelppoServings
2
servingsPrep time
15
minutesAinekset:
2 sipulia
1 rkl öljyä
(balsamiviinietikkaa)
hummusta Hummus
2 kypsää tomaattia
sekasalaattia/ versosalaattia tai rucolaa
4 palaa paahdettua leipää
suolaa ja mustapippuria
Valmistus ohjeet:
- Kuulota ensin sipulit: Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla ja lisää renkaiksi leikattu sipuli. Kypsennä muutaman minuutin ajan, kunnes sipulit ovat pehmenneet. Voit lorauttaa hiukan balsamicoa sipulien joukkoon.
- Paahda/ grillaa leivät.
- Kokoa leivät: Sivele leipien päälle reilusti hummusta. Lisää reilusti sipuleita. Seuraavaksi salaattia ja lopuksi viipaloitu tomaatti. Sirottele päälle suolaa ja mustapippuria. Nautiskele!