Kevään supersalaatti joka on täynnä satokauden mehukkaita appelsiineja ja kypsiä avokadoja. Appelsiini-avokadosalaatti on herkullinen ja terveellinen vaihtoehto, joka sopii mainiosti lisäkkeeksi monille ruuille. Tämä raikas salaatti on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja, jotka pitävät kehon terveenä ja energisenä. On ehdottomasti salaatti jota on pakko tehdä, raikasta ja täynnä makua, yksi lempisalaateistani.
Käytin tässä veriappelsiineja, jotka ovat uskomattoman kauniin värisiä.
Katso täältä lisää raikkaita raastesalaattien ohjeita:
6-raikasta-raastesalaattia
Vesimelooni-fetasalaatti
Kukkakaali-kurkkusalaatti
Appelsiini-avokadosalaatti
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: Helppo4
servings30
minutes40
minutesAinekset:
1 pussi salaattisekoitusta
2 appelsiineja (veriappelsiineja)
2 avokadoa
1/2 punasipuli
ripaus Maldon merisuolahiutaleita ja mustapippuria
- Appelsiinivinaigrette
4 rkl puristettua appelsiinimehua
3 rkl oliiviöljyä
1 tl sinappia
2 rkl punaviinietikkaa
1-1,5 tl hunajaa
suolaa
mustapippuria
Valmistus ohjeet:
- Asettele tarjoilukulhoon/lautasten pohjalle salaatti. Kuori appelsiinit ja pilko ne pieniksi paloiksi. Kuori avokado ja pilko se myös pieniksi paloiksi. Leikkaa punasipuli pohuiksi renkaiksi. Ripottele ainekset salaatin päälle. Voit halutessasi sekoittaa ne sekaisinkin. Ripottele hiukan suolaa ja pippuria salaatin päälle.
- Sekoita kaikki salaatinkastikeainekset sekaisin joko pienessä pullossa tai pienellä monitoimikoneella. Lisää kastiketta annosten päälle.
Notes
- Voit tarjoilla sen sellaisenaan tai lisätä siihen esimerkiksi keitettyjä kananmunia tai salaattijuustoa.