Rahka jälkiruuat ovat varmasti helpoimpia jälkiruokia valmistaa. Ohjeesta tulee annokset kolmelle. Marjoina on käytetty pakaste mustikoita ja puolukoita. Makeutta saadaan banaanista ja hunajasta. 1 dl kevyt vispikermaa on käytetty maitorahkan seassa. Jos haluaa vielä kevyemmän herkun, niin käytä esim. vanilijajogurttia kerman asemasta.
Kurkkaa täältä lisää nopeita jälkiruokia:
Jaajogurtti-mangosta
Kevyt-banaani-sundae-suklaakastikkeella
Terveelliset-koyhat-ritarit
Banaani-marjarahka
Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Makeat herkutDifficulty: HelppoServings
3
servingsPrep time
10
minutesCalories
243
kcalAinekset:
1 dl puolukoita + pinnalle 0,5 dl kokonaisia
2 dl mustikoita
1 banaani
1 dl Flora vispi 20 %
225 g maitorahkaa
2 rkl hunajaa
1 tl vanilijauutetta
Valmistus ohjeet:
- Soseuta banaani, puolukat ja mustikat sauvasekoittimella.
- Vatkaa puolikas purkki kuohukermaa vaahdoksi. Lisää sekaan rahka ja banaani-marjaseos.
- Ripottele annosten pinnalle puolukoita
Notes
- P 10, H 28 R 9 243 kcal/1 annos