Jos perinteiset salaatit ei enää innosta, niin tässä tulee vähän erilainen tapa tehdä kevyttä grilliruokaa. Grillattava salaatti ei kuulosta ehkä ekana siltä, että vatsa tulisi täyteen – mutta usko pois, tää on kaikkea muuta kuin kevyt alkupala.
Grilliin päätyy mehukasta marinoitua kanaa, puolitetut romainesalaatit, makeaa maissia ja vähän kasviksia, jotka saa kivasti väriä ja makua grillistä. Päällä vielä pari helppoa kastiketta – toinen seesamilla ja soijalla, toinen chilimajoneesin ja jogurtin yhdistelmä, joka toimii erityisen hyvin kanan kanssa.
Tää resepti sopii loistavasti lounaaksi, kevyeksi illalliseksi tai jaettavaksi porukalla grilliruokien lisukkeena. Ja plussaa siitä, että sen voi tehdä nopeasti myös sähkögrillillä tai vaikka grillipannulla.
IgReels – miten nämä tehdään!
➡️ Grillattu salaatti
Näitä grilliruokia kannattaa myös kokkailla:
Grillatut broilerileipävartaat
Grillatut kesäkurpitsat balsamicolla
Herkullinen grillijälkkäri
Grillatut perunavartaat
Grillatut lohivartaat
Vege grillivartaat
Kevyt chilimajoneesi:
Nopea seesamikastike:
Seuraa somessa!
Onko arkiruokaideat vähissä? Jos kaipaat uusia, terveellisiä ja herkullisia reseptejä suoraan sähköpostiisi, olet oikeassa paikassa. Luvassa on satunnaista postia – vain parhaat palat silloin tällöin, ilman sähköpostitulvaa
© 2024 Hyvaa huomenta All rights Reserved. Design by Sonja