Näihin helppoihin suklaakekseihin et tarvitse kuin viisi raaka-ainetta ja pari minuuttia aikaa! Plus se aika kun ne jähmettyvät jääkaapissa. Lopputuloksena on täydellinen tumman suklaan ja maapähkinävoin yhdistelmä.
Keksit ovat vegaanisia ja gluteenittomia, kun valitset gluteenittomat kaurahiutaleet. Ne sopivat niin jälkiruoaksi, pikaiseksi välipalaksi kuin kahvipöydän yllätyshitiksi. Näitä tehdessä keittiö ei kuumene, mutta tunnelma kyllä!
Herkkuhimoon sopii nämäkin reseptit:
Nopea-suklaa-banaanijaatelo
Appelsiinisuklaa-avokadoappelsiinisuklaa-avokadomousse
Kevyt-banaani-sundae-suklaakastikkeella
Terveellisemmat-suklaacookiet
Avokado-suklaamousse
Osa tämän postauksen linkeistä on *affiliate-linkkejä. Jos klikkaat linkkiä ja teet ostoksen, saan pienen provision, eikä se aiheuta sinulle mitään lisäkuluja. Tämä auttaa kattamaan blogin ylläpitokustannuksia – kiitos tuestasi!
Sekoita perusainesosat:
Sekoita kulhossa maapähkinävoi ja kaurahiutaleet.
Sulata suklaa:
Sulata tumma suklaa ja kookosöljy mikroaaltouunissa. Lämmitä 30 sekunnin jaksoissa ja sekoita välissä, kunnes suklaa on täysin sulanut.
Yhdistä ainekset:
Kaada sulatettu suklaaseos maapähkinävoi-seoksen joukkoon ja sekoita, kunnes massa on tasainen. (Lisää lopuksi pakastetut vadelmat varovasti, jotta ne pysyvät ehjinä).
Muotoile keksit:
Ota ruokalusikallinen taikinaa ja muotoile siitä keksejä leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Jäähdytä:
Laita keksit jääkaappiin noin tunniksi jähmettymään.
Tarjoile ja säilytä:
Nauti heti jääkaapista otettuna! Säilytä ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa, sillä keksit sulavat huoneenlämmössä.
Seuraa somessa!
Onko arkiruokaideat vähissä? Jos kaipaat uusia, terveellisiä ja herkullisia reseptejä suoraan sähköpostiisi, olet oikeassa paikassa. Luvassa on satunnaista postia – vain parhaat palat silloin tällöin, ilman sähköpostitulvaa
© 2024 Hyvaa huomenta All rights Reserved. Design by Sonja