- 500 g perunagnoccheja (esim. De Cecco)
2 rkl oliiviöljyä
1 pieni sipuli, hienonnettuna
1 tl chili-valkosipuliöljyä tai 1 valkosipulinkynsi + ripaus chiliä
1 rkl tomaattipyreetä
1 tlk (n. 400 g) kirsikkatomaatteja (esim. Mutti)
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
1 tuore mozzarellapallo
tuoretta basilikaa
Keitä gnocchit: Valmista gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jätä odottamaan.
Paista gnocchit: Kuumenna pannulla 1 rkl oliiviöljyä ja paista gnoccheja, kunnes pinta saa väriä. Nosta sivuun.
Tee kastike: Lisää pannulle loput oliiviöljystä. Kuullota sipuli ja valkosipuli (tai chili-valkosipuliöljy). Sekoita joukkoon tomaattipyree ja kirsikkatomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla, anna hautua muutama minuutti.
Yhdistä: Lisää gnocchit takaisin pannulle ja sekoita kastikkeeseen.
Viimeistele: Revi mozzarella annoksen päälle ja anna sen sulaa kastikkeen joukkoon.
Tarjoa: Ripottele runsaasti tuoretta basilikaa ja tarjoile heti.
Löydä Hyväähuomenta myös somesta!